Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ayşegül Çınar Sevgilisi Furkan Çalıkoğlu : Aysegul Cinar Dan Eski Sevgilisi Furkan Calikoglu Ile Ilgili Aciklama Itibar Kaybi Yasiyoruz _ Öte yandan i̇stanbul'da daha evvel arabasında uyuşturucuyla polise yakalanan dizi oyuncusu ayşegül çınar, uyuşturucuyu sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun koyduğunu tez etmişti.

Ayşegül Çınar Sevgilisi Furkan Çalıkoğlu : Aysegul Cinar Dan Eski Sevgilisi Furkan Calikoglu Ile Ilgili Aciklama Itibar Kaybi Yasiyoruz _ Öte yandan i̇stanbul'da daha evvel arabasında uyuşturucuyla polise yakalanan dizi oyuncusu ayşegül çınar, uyuşturucuyu sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun koyduğunu tez etmişti.. Oyuncu ayşegül çınar, aracına uyuşturucu koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu için mahkemeye başvurarak koruma kararı aldırdı. Ayşegül çınar'ın uyuşturucuyu aracına koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'yla başının daha önce de derde girdiği ortaya çıktı. Sevgilisi ayşegül çınar ile gittiği otelde olay çıkarıp beş garson ile üç emniyet mensubunu yaralayan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı. Ünlü dizi oyuncusu ayşegül çınar dün gece saatlerinde beyoğlu'nda bir otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile beraberdi. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

.edilen furkan çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi ayşegül çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Ünlü dizi oyuncusu ayşegül çınar gözaltına alındı. Yasak elma dizisinde hayat verdiği lila karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu ayşegül çınar, geçen hafta cuma akşamı sevgilisi furkan çalıkoğlu ile etiler'de bir lokantaya gitti.

Furkan Calikoglu Kimdir Nerelidir Aysegul Cinar Kimdir Sonhaberler
Furkan Calikoglu Kimdir Nerelidir Aysegul Cinar Kimdir Sonhaberler from i.sonhaberler.com
Olay yerine gelen polis memurları, şüpheli furkan çalıkoğlu'nu mutfakta elinde üç bıçakla buldu. Çalıkoğlu burada çınar'a küfür etti ve mutfaktan aldığı bıçakla tehdit edip yaraladı. Furkan çalıkoğlu ve ayşegül çınar'ın parmak izi tespitinin ardından ifadeleri alınacak. .edilen furkan çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi ayşegül çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Ayşegül çınar'ın uyuşturucuyu aracına koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'yla başının daha önce de derde girdiği ortaya çıktı. Oyuncu ayşegül çınar, aracına uyuşturucu koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu için mahkemeye başvurarak koruma kararı aldırdı. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Oyuncu ayşegül çınar ile sevgilisi furkan çalıkoğlu gittiği karaköy'deki bir oteli birbirine katmıştı.

Gözaltına alınan çınar ifadesinde, uyuşturucuyu eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun intikam almak amacıyla aracına koymuş olabileceğini söylemişti.

Yasak elma dizisiyle tanınan oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, beyoğlu'nda gittiği bir mekanda tartışma çıkardı. .yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Sevgilisi ayşegül çınar ile gittiği otelde olay çıkarıp beş garson ile üç emniyet mensubunu yaralayan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı. Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyledi. Olay yerine gelen özel harekat polisleri tarafından gözaltına alınan çalıkoğlu ve ayşegül çınar yaşanan kavga sonrası ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu gözaltına alındı. Seren serengil sevgilisi mustafa rahman tohma'ya kritik sorular sordu. Oyuncu ayşegül çınar, aracına uyuşturucu koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu için mahkemeye başvurarak koruma kararı aldırdı. Sevgilisi ayşegül çınar ile beyoğlu karaköy'de gittikleri otelin restoranında kavga çıkaran ve 5 garson ile 3 emniyet mensubunu yaraladığı için tutuklanan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı .çınar savcılık tarafından serbest bırakıldı, furkan çalıkoğlu için ise tutuklama talep edildi. .soruşturmada adı geçen furkan çalıkoğlu, oyuncu ayşegül çınar'ın evine gitti ve aralarında bir tartışma yaşandı. Ünlü dizi oyuncusu ayşegül çınar dün gece saatlerinde beyoğlu'nda bir otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile beraberdi. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Olay yerine gelen özel harekat polisleri tarafından gözaltına alınan çalıkoğlu ve ayşegül çınar yaşanan kavga sonrası ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu gözaltına alındı. Oyuncu ayşegül çınar, aracına uyuşturucu koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu için mahkemeye başvurarak koruma kararı aldırdı. Ayşegül çınar'ın uyuşturucuyu aracına koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'yla başının daha önce de derde girdiği ortaya çıktı. Yasak elma dizisinde hayat verdiği lila karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu ayşegül çınar, geçen hafta cuma akşamı sevgilisi furkan çalıkoğlu ile etiler'de bir lokantaya gitti. Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyledi.

Uyusturucu Ile Yakalanan Dizi Oyuncusu Aysegul Cinar In Ifadesinde Sok Intikam Detayi Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri
Uyusturucu Ile Yakalanan Dizi Oyuncusu Aysegul Cinar In Ifadesinde Sok Intikam Detayi Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
.edilen furkan çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi ayşegül çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Çalıkoğlu, ayşegül, bir başka kıza baktığımı sanıp kıskandı. Dizi oyuncusu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu dün gece gözaltına alındı. .alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. .soruşturmada adı geçen furkan çalıkoğlu, oyuncu ayşegül çınar'ın evine gitti ve aralarında bir tartışma yaşandı. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Yasak elma dizisinde hayat verdiği lila karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu ayşegül çınar, geçen hafta cuma akşamı sevgilisi furkan çalıkoğlu ile etiler'de bir lokantaya gitti. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

.çınar savcılık tarafından serbest bırakıldı, furkan çalıkoğlu için ise tutuklama talep edildi.

.yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. .çınar savcılık tarafından serbest bırakıldı, furkan çalıkoğlu için ise tutuklama talep edildi. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Dizi oyuncusu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu dün gece gözaltına alındı. Oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis. Yasak elma dizisinde hayat verdiği lila karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu ayşegül çınar, geçen hafta cuma akşamı sevgilisi furkan çalıkoğlu ile etiler'de bir lokantaya gitti. Çalıkoğlu, ayşegül, bir başka kıza baktığımı sanıp kıskandı. Oyuncu sevgilisi ayşegül çınar ile beyoğlu karaköy'de gittikleri otelin restoranında kavga çıkaran ve 5 garson ile 3 emniyet mensubunu yaraladığı için tutuklanan furkan çalıkoğlu 'nun ifadesi öğrenildi. Sevgilisi ayşegül çınar ile gittiği otelde olay çıkarıp beş garson ile üç emniyet mensubunu yaralayan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı. Oyuncu ayşegül çınar ile sevgilisi furkan çalıkoğlu gittiği karaköy'deki bir oteli birbirine katmıştı. .soruşturmada adı geçen furkan çalıkoğlu, oyuncu ayşegül çınar'ın evine gitti ve aralarında bir tartışma yaşandı. Tartışmanın nedeni henüz belirlenemezken, çıkan kavga. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Gözaltına alınan çınar ifadesinde, uyuşturucuyu eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun intikam almak amacıyla aracına koymuş olabileceğini söylemişti. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Olay yerine gelen özel harekat polisleri tarafından gözaltına alınan çalıkoğlu ve ayşegül çınar yaşanan kavga sonrası ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu gözaltına alındı. Çalıkoğlu, ayşegül çınar'a bir ay yaklaşamayacak. .edilen furkan çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi ayşegül çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Unlu Oyuncu Ve Sevgilinin Hapsi Istendi Global Bursa
Unlu Oyuncu Ve Sevgilinin Hapsi Istendi Global Bursa from www.globalbursa.com
.çınar savcılık tarafından serbest bırakıldı, furkan çalıkoğlu için ise tutuklama talep edildi. Tartışmanın nedeni henüz belirlenemezken, çıkan kavga. Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyledi. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Öte yandan i̇stanbul'da daha evvel arabasında uyuşturucuyla polise yakalanan dizi oyuncusu ayşegül çınar, uyuşturucuyu sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun koyduğunu tez etmişti. Çalıkoğlu, ayşegül, bir başka kıza baktığımı sanıp kıskandı. Oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis.

Olay yerine gelen özel harekat polisleri tarafından gözaltına alınan çalıkoğlu ve ayşegül çınar yaşanan kavga sonrası ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu gözaltına alındı.

Olay yerine gelen polis memurları, şüpheli furkan çalıkoğlu'nu mutfakta elinde üç bıçakla buldu. Ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu kimdir? Öte yandan i̇stanbul'da daha evvel arabasında uyuşturucuyla polise yakalanan dizi oyuncusu ayşegül çınar, uyuşturucuyu sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun koyduğunu tez etmişti. Çalıkoğlu burada çınar'a küfür etti ve mutfaktan aldığı bıçakla tehdit edip yaraladı. Ünlü dizi oyuncusu ayşegül çınar gözaltına alındı. .alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. .çınar savcılık tarafından serbest bırakıldı, furkan çalıkoğlu için ise tutuklama talep edildi. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Ayşegül çınar'ın uyuşturucuyu aracına koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'yla başının daha önce de derde girdiği ortaya çıktı. Ünlü dizi oyuncusu ayşegül çınar dün gece saatlerinde beyoğlu'nda bir otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile beraberdi. Sevgilisi ayşegül çınar ile gittiği otelde olay çıkarıp beş garson ile üç emniyet mensubunu yaralayan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı. Yasak elma dizisiyle tanınan oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, beyoğlu'nda gittiği bir mekanda tartışma çıkardı. Çalıkoğlu, ayşegül, bir başka kıza baktığımı sanıp kıskandı.

yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti ayşegül çınar. Çalıkoğlu, ayşegül, bir başka kıza baktığımı sanıp kıskandı.